محققان در دانشگاه پنسیلوانیا دریافتند که نوشیدن کاکائو داغ بدون شکر میتواند فرد را در برابر
و دیابت و همچنین عوارض آنها محافظت کند.
بر اساس این تحقیقات موش هایی که در یک رژیم غذایی با چربی بالا، کاکائو خورده بودند نسبت به موشهایی که از همان رژیم غذایی ولی فاقد کاکائو استفاده کرده بودند، کمتر دچار دیابت، چاقی و کبد چرب شدند. پودر کاکائو همچنین سطوح تری گلیسرید کبد را در موشها بیش از 32 درصد کاهش داد.
شرح و نتایج این تحقیق در نشریه بین المللی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
منبع
سیمرغ | تازه های سلامت